1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Oasis Papagayo Sport & Family

  • Varierad träning
  • Olympisk pool
  • Prisvärt budgetalternativ

Oasis Papagayo i Corralejo på Fuerteventura är ett stort lägenhetshotell med träningsmöjligheter. Det här är hotellet för dig som vill ha möjlighet att träna på semestern och samtidigt hålla resekostnaderna nere. Omgivningarna är perfekta för såväl en bekväm familjetillvaro som en aktiv semester.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter för 2-6 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget från stan
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1871 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,6 km
Till centrum: 350 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Öppet poolområde
På hotell Oasis Papagayo finns goda möjligheter att kombinera bad och träning under semestern. Hotellområdet är grönskande och har ett stort och öppet poolområde med saltvattenspool och separat barnpool. Träningspool som kostar 5 euro/dag. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar. Handdukar mot avgift och deposition.

Restauranger, wifi och underhållning

Gratis wifi i receptionen kl. 8.00-12.00, övriga tider mot avgift. Internethörna mot avgift. Bufférestaurang och två barer. Lite utanför receptionen finns ett mindre supermarket. Dag- och kvällsunderhållning för stora och små. Lekplats och barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år. Det finns också möjlighet att boka siminstruktör mot avgift. Ca 350 meter till butiker och 850 meter till större centrum.

Aktiviteter för hela familjen
Hotellet erbjuder många aktiviteter för hela familjen. På hotellet finns ett animation team som arrangerar lättare aktiviteter som vattenaerobics, vattenpolo, stretchning och boule.  Boccia, bowling, bordtennis och tennis mot avgift. Gratis beach volley. Ny multicourtbana och bana för strandfotboll. Besök hotellets surfcenter för kurser och utrustning. I närheten finns Fuerteventuras bästa vågsurf och det är inte långt till Flag Beach för kite- och windsurfing.

Träna på hotellet

På hotellet finns ett träningscenter med gratis gym. Bastu och massage mot avgift. Gratis klasser i spinning, GAP, stretchning, Asthangayoga samt cirkelträning. Aerobox, crosstraining, Hatayoga, pilates, zumba step och crosstraining/zumba mot avgift. Utomhusgym för funktionell träning. Personlig tränare och kostrådgivning mot avgift. Hotellet anordnar också olika träningsveckor, bland annat för triathlon och cykling.

Cykla på Fuerteventura

Fuerteventura är en populär och uppskattad cykeldestination. På Oasis Papagayo finns ett cykelcenter med uthyrning av cyklar. Landsvägscyklar kostar 25 euro/dag (127 euro/vecka)* och mountainbikes 10 euro/dag (48 euro/vecka)*.

För dig som tycker om att simma finna en olympisk 50 meters pool mot avgift (en bana 5 euro/dag* eller 20 euro/vecka*) och en gratis semiolympisk 25 meters pool, uppvärmd till minst 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. 

*Priserna är från januari 2016. Vi reserverar oss för ev. prisändringar.

Måltider

Inga. All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

- Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
- Sen frukost, kl. 10.00-11.00.
- Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
- Snacks, kl. 13.30-16.30.
- Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30. På restaurangen serveras ibland temabufféer middagstid, t ex kanariskt, mexikanskt och italienskt.
- Obegränsat med förfriskningar, öl och vin och lokala spritsorter, kl. 10.00-23.00. (Efter kl. 23.00 är all dryck mot avgift.)

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.