1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Dalmacija

  • Bra läge vid stranden
  • Promenadavstånd till centrum
  • Hotellunderhållning och aktiviteter

Hotell Dalmacija ligger mitt på strandpromenaden och erbjuder ett familjevänligt poolområde och nära till både havet och centrum. Hotellet brukar gillas av gästerna för sitt läge och vyn över havet. Du kan om du vill börja dagen med att äta den populära generösa frukostbuffén på den nya uteserveringen. På hotell Dalmacija semestrar ni i dubbelrum med möjlighet att köpa till halvpension.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Mycket bra läge. Rent och snyggt. Bra med tillgång till både pool och strand.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 297 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 25 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Dalmacija är ett av Makarskas äldsta och största hotell, beläget direkt vid strandpromenaden. Dalmacija erbjuder sina gäster ett poolområde med en separat barnpool och poolbar. Gratis solstolar och parasoller. Bufférestaurang och bar.

Gratis  fräscht och fint gym. Skönhetssalong och massage mot avgift. Aktivitetsprogram varje dag utom lördagar med gratis aktiviteter som vattengympa, olika träningsklasser och vinprovning. Vissa aktiviteter är på kvällstid. Underhållning, exempelvis dansshower och livemusik (med engelsktalande hotellpersonal), flera dagar i veckan. Barnklubb med engelsktalande personal. Gratis deponering i receptionen. Souvenirbutik. Gratis wifi i hotellets lobby. Inomhusparkering mot avgift. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halv- eller helpension mot tillägg. När vuxna köper till måltider i perioden 1/3-21/5 och 24/9-8/10 äter barnen för endast en krona.