Dalmacija

Poolområdet på hotell Dalmacija i Makarska, Kroatien.

  • Bra läge vid stranden
  • Promenadavstånd till centrum
  • Hotellunderhållning och aktiviteter

Hotell Dalmacija ligger mitt på strandpromenaden och erbjuder ett familjevänligt poolområde och nära till både havet och centrum. Hotellet brukar gillas av gästerna för sitt läge och vyn över havet. Du kan om du vill börja dagen med att äta den populära generösa frukostbuffén på den nya uteserveringen. På hotell Dalmacija semestrar ni i dubbelrum med möjlighet att köpa till halvpension.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 198 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 25 m
Till centrum: 600 m
Pool
Barnpool
Restaurang
Bar
All Inclusive erbjuds
Internet på rummet
Hiss
Fitnesscenter/Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Dalmacija är ett av Makarskas äldsta och största hotell, beläget direkt vid strandpromenaden. Dalmacija erbjuder sina gäster ett poolområde med en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Bufférestaurang och bar.

Gratis gym. Skönhetssalong och massage mot avgift. Aktivitetsprogram varje dag utom lördagar med gratis aktiviteter som vattengympa, olika träningsklasser och vinprovning. Vissa aktiviteter är på kvällstid. Hotellet har underhållning såsom dansshower och livemusik (med engelsktalande hotellpersonal) flera dagar i veckan. Gratis deponering i receptionen. Souvenirbutik. Gratis wifi i hotellets lobby. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halv- eller helpension mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barnen för endast en krona. 2015 i perioderna 1/3-23/5 och 26/9-30/11. 2016 i perioderna 1/3-21/5 och 24/9-8/10.

Boka här

Från 4 798 SEK

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 21/5 2016, Från Stockholm/Arlanda