Våra resmål, Italien

Vill du resa till Rom, Venedig, Pisa, Milano, Sardinien eller SicilienPaketera din resa själv.

resmål sorterade efter

Lido di Jesolo

I Lido di Jesolo, som ligger cirka fyra mil från Venedig, är det den vackra sandstranden som står i fokus. Stranden sträcker sig 15 kilometer längs kusten och är långgrund vilket är perfekt för barnfamiljer.

Läs mer om Lido Di Jesolo 1 hotell

Rom

En resa till Rom är en fantastisk upplevelse. Att strosa runt på stadens gator som ständigt avlöses av små och stora piazzor kan få vem helst att känna sig förflyttad till medeltiden. Lägg sedan till det kulturella utbudet, det italienska köket och inte minst shoppingen och du har ett perfekt weeken...

Läs mer om Rom

Caorle

Den charmerande lilla staden Caorle lockar sina besökare med en fantastisk sandstrand som sträcker sig hela tio kilometer längs kusten. Från Caorle har du också nära till vackra Venedig, en kulturstad du bara måste besöka.

Läs mer om Caorle 2 hotell

Venedig

Venedig är perfekt för en weekendresa! Glid fram i en gondol längs solglittrande kanaler, ät gott på romantiska restauranger och upplev alla de stora sevärdheterna, som Markusplatsen, Dogepalatset och Suckarnas bro. Med Apollo kan du även åka på en Medelhavskryssning från Venedig, och lägga till så ...

Läs mer om Venedig

Sicilien

En resa till Sicilien – Medelhavets största ö har mycket att erbjuda. Här finns gamla byggnader, härliga badmöjligheter och spännande natur. Lägg där till italiensk mat med en siciliansk tvist och ett härligt klimat.

Läs mer om Sicilien

Sardinien

Mitt i Medelhavet ligger Sardinien – denna italienska pärla med vita stränder, rustik matkultur och varierande landskap. Lägg därtill ett tropiskt klimat. Det är inte svårt att förstå varför italienarna själva gärna åker hit under semestern.

Läs mer om Sardinien

Milano

Det är nästan svårt att nämna Milano utan att tänka på mode och shopping, men staden har mycket mer att erbjuda och passar såväl den fotbollsintresserade som den kulturella. Boka din resa till Milano med Apollo.

Läs mer om Milano

Pisa

Pisa är framför allt känd för sitt lutande torn men staden har även mycket annat att erbjuda. Pisa är en av Italiens äldsta städer och en av Toscanas viktigaste knutpunkter med både hamnen, tågstationen och flygplatsen Galileo Galilei International Airport.

Läs mer om Pisa

Toscana

Vackert böljande landskap, slumrande små pittoreska byar och gamla rustika vingårdar – det är inte konstigt att Toscana har gjort sig känt för sitt vackra landskap. Lägg där till städer som Pisa, Florens och Siena och du har en semester laddad med historia. Boka din resa till Toscana med Apollo.

Läs mer om Toscana