1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Generellt betyg
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lena,
Eskilstuna

+
Allt
-
nej

Bekräftad gäst: 2017-08-20


10 av 10

Daniel,
Falkenberg

+
Den trevlig personalen, den grymma kvalitén i förhållande till priset och den goda maten!
-
Poolparty och vattenrutchbanor för äldre barn!

Bekräftad gäst: 2017-08-20


9 av 10

Veronica ,
Tullinge

+
Kändes fräscht
-
Toalett som fungerar, vi felanmälan vår toalett men inget hände! Vi hade en toalett som läckte ut toalettvatten vid spolning så vi hade vatten ut i hallen

Bekräftad gäst: 2017-08-20


10 av 10

Anne,
Kungsängen

+
Nikos i poolbaren- ALLTID lika glad och trevlig
-
Pool party för tonåringar typ 12 -16 år. Finns inte så mycket annat att göra för dem...

Bekräftad gäst: 2017-08-20


9 av 10

,

+
Sängarna. Lägenheten. Pool och strand nära.
-
Solstolarna var inte så sköna.

Bekräftad gäst: 2017-08-20


10 av 10

Per,
Skurup

+
Stora ytor
-
Hängare på väggarna i lägenheterna

Bekräftad gäst: 2017-08-20


9 av 10

Sara,
Stockholm

+
Personalens intresse att få gästerna att känns sig välkomna och nöjda.
-

Bekräftad gäst: 2017-08-20


10 av 10

Hans,
Borås

+
Läget på hotellet med närheten till havet,skönt med så många pooler. Fina rum, o god mat o trevligt bemötande på restaurangen
-
Bättre utbud i snackbaren vid poolen, synd att ej Mythbusters ölen ingår i all inclusive då det är en grekisk öl, samt att ej milkshake ingår, Vore bra om d fanns en restaurang till som ingår på kvällen för middagen så man kan variera sig lite, kändes lite samma samma utbud.

Bekräftad gäst: 2017-08-20


10 av 10

Sara,
Köping

+
Att det var lugnt och lagom mycket folk
-
Att resturangpersonalen inte kommer med notan på maten som vi trodde ingick (sista dagen) trots att vi sagt att vi checkat ut och resturangpersonalen gett ok på att ta mat från buffén. Sen när vi väl satt oss och skulle äta kom de med ett kvitto på vad vi skulle betala.

Bekräftad gäst: 2017-08-20


10 av 10

Fredrike,
Tranemo

+
Hög kvalitet på mat och service. Rent och att allt hölls efterbåde vid poolen och i restaurangen. Bra att det var bordsplacering varje gång och att allt fylldes på och såg fräscht ut hela tiden. Lite synd att man inte kunde välja på ytterligare en restaurang på all inclusive-alternativet någon kväll. Trevlig och glad hotellpersonal. Kul med yoga och vattengympa/aqua. Övrigt provade jag inte. Det var för varmt.
-
Kanske att danserna var lite väl avancerade på barndiskot. Barnen hann knappt lära sig alla steg/rörelser...kanske lite fri diskodans till kända låtar :) Gärna vattengympa/Aqua varje dag. Det var många som ville vara med och fler anslöt sig hela tiden. Något som många kunde delta i och det märktes.

Bekräftad gäst: 2017-08-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Läge
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

566 omdömen
Utmärkt
 
353
Väldigt bra
 
161
Bra
 
42
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-08-20

Inlägg av Daniel B Falkenberg, Hallands Län, Sweden

Mycket för pengarna!

Vi har nu varit på Mythos Beach 3 år i rad. Det är svårt att hitta ett annat hotell i den här prisklassen som har en bra anläggning, flertal träningspass om dagen och mycket mer som man kan önska sig. Detta är det perfekta hotellet för barnfamiljen eller det äldre paret dock ingen höjdarplats för unga par eller unga vuxna om man förväntar sig lite action. Hotellet har i små steg förbättrat sig genom åren och kan bara rekommenderas. Byn Kolimbia bredvid är en klassisk turistby men helt ok för både mat och shopping. Missa inte restaurangen på Mythos nere vid havet. Personalen är för mig det som gör det här hotellet! Enkelt att åka med buss till både Lindos och Rhodos för dagsutflykter och finns även möjligheter att hyra bil på hotellet.

 
2017-08-03

Inlägg av Caroline L Örebro, Örebro Län, Sweden

Bra hotell

Rent och fint, bra städat på rummen. Helt ok mat. Mycket att välja mellan. Stranden är lite stenig men fint vatten. Bra för barnfamiljer. The pool bar bartender is nice and helpful, the relax pool bar bartender not so much. Would love to have maybe some spicy dish on the buffe. It's a little bit tasteless. But overall its good! The ice creme lady is nice👍🏼😊 Gymmet är typ från 70 talet men finns ju jättemycket olika träningspass man kan gå på

 
2017-07-14

Inlägg av annamcmoritz Sollentuna, Sverige

Fräscht och välutrustat

Mycket bra och fräsch mat, varierad buffé, trevliga poolområden och fin strand. Alkoholen som ingick i all inclusive var ingen höjdare, men fullt ok. Kaffebaren fin med ett bra utbud, men personalen kunde varit mer tillmötesgående.

 
2017-06-22

Inlägg av Sofia O Oslo, Norge

Ett underbart hotell att bo på

Vi hade en väldigt trevlig vecka på Mythos Beach Resort. Vi bodde i ett rum med egen pool och vi tyckte helt klart det var värt den extra kostnaden. Det var ett familehotell (Och vi reste utan barn) så det var mycket liv runt barnpoolen så det var skönt att kunna komma undan från det. Buffèn i restaurangen var helt okej men vi valde att inta våra luncher hos gulliga Dora på restaurang Aktis. Supergod mat och fantastisk service. Det negativa med hotellet var städningen av rummen som inte alls var så bra samt att det var extrem mycket myror. Men allt i allt en toppen vecka och jag åker gärna dit igen =)

 
2017-06-16

Inlägg av Ida K

Bra vistelse för dig med barn

Reste med Apollo en vecka med våra barn, 5 och 7 år. De hade stor glädje av barnklubben Polly & Mino och av barnpoolen med vattenruschkana. Rummen var bra även om vi besvärades av myror i badrummet. Vi satte våra necessärer i kylen vilket minskade problemet. Maten var bra. Vi hade all inclusive och åt i den restaurangen alla mål. Det fanns stort utbud och det varierade för varje dag. Jag som vegetarian hade ibland svårt att se vad som var fritt från animaliska produkter. Det fanns ingen märkning för detta vilket jag tycker borde finnas. De hade märkning för ägg, gluten och laktos.