1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Generellt betyg
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Underbart hotell med riktigt bra mat, service och träning!
-

Bekräftad gäst: 2017-06-21


10 av 10

Åsa,
Stockholm

+
Poolbaren med Nikos & Co. De är fantastiska!!! Och gyros och grekisk sallad till lunch varje dag! Paradiset! Utsikten från hotellrummet. Servicen! Just love it! Vi är så nöjda. Tredje gången gillt! Superpersonal även i matsalen. Och mycket mat att välja bland. Och gott! Toppen med connecting doors mellan våra dubbelrum. Bra i detta fall när vi reser med assistent till dottern, och även super när vi reser som familj på fyra. Hotellrummen avsevärt mycket bättre för oss än lägenheterna. Och då kan vi alla fyra ändå bo "tillsammans", med öppna connecting doors.
-
Duschstolen i handikapprummet. För närvarande bara en liten ostadig plastpall. Vi använder istället den robustare stolen som hör till "sminkbordet". Funkar bra, men det finns bättre lösningar. Jag skickar gärna bilder på bra duschstolar. Borde vara superenkelt att fixa. Kanske skulle man kunna förlänga rampen/trägången ner till havet en aning, för att komma lite närmare vattnet med rullstol. Tror dock faktiskt att den har förlängts lite sedan vi var på Mythos första gången 2014. Kanske skulle ni kunna investera i ett par rullande solstolar också (för rullstolsburna). Upplevde denna gången att det var ont om platser på stranden, till och med fullt ett par gånger. Fler platser önskas. Kanske var det fler på hotellet i år än motsvarande vecka förra året? Det var ont om platser även vid poolen. Och det vore toppenlyxigt om vi med rullstol kunde få förtur till en eller två platser med parasoll på stranden i anslutning till gången, så att vi slipper dra rullen i sanden, gärna även vid poolen. "Förtur" motsvarande prioriterade platser/priority seats på exempelvis bussen eller tunnelbanan. Jag/vi är för fega för att våga paxa platser med handdukarna. Vilket otroligt många gör. Tyvärr. En del poolplatser står tomma i princip hela dagarna, bortsett från de blågula handdukarna. Trist!

Bekräftad gäst: 2017-06-18


10 av 10

,

+
Det var jätte bra,många bassänger.vi var så nöjda, och barnbarnen tyckte oxå att det var bra.
-

Bekräftad gäst: 2017-06-18


9 av 10

Jonas,
Stockholm

+
-
Kan förbättra matutbudet på all-inclusive för mindre barn.

Bekräftad gäst: 2017-06-18


8 av 10

Anna,
Stockholm

+
Så många tillgängliga aktiviteter! Jättegod mat och så mycket att välja på. Möjlighet att sola både på strand och vid pool.
-
Miljötänket måste förbättras. Vi led av att se all plast som användes. Vi bad om att få använda glas istället men fick svaret att glas var sämre för miljön!! Glas kan vara för farligt på poolområdet men då föreslår jag muggar i hårdplast som kan återanvändas. Dessa blåser dessutom inte iväg lika lätt och hamnar i havet. Att kunna välja stora vattenflaskor hade också dragit ner på plastförbrukningen. Väggfasta behållare för tvål, schampo och balsam i badrummen mm mm.

Bekräftad gäst: 2017-06-18


8 av 10

Sandra,
Hjelm

+
Service, städning, poolerna.
-
Miljön! På andra hotell med All Inclusive så har de haft vatten i tappkranar som man kan dricka som man fyllde sin vattenflaska i istället för alla plastflaskor med vatten man använde. sen var massa mat i poolbaren liggandes i små plastförpackningar och man använde även plasttallrikar. Bättre med papper och att maten inte låg i plast alls! Mer barnshower, barn disko.

Bekräftad gäst: 2017-06-18


8 av 10

Helena,
Östersund

+
Att ha allt på en o samma plats!
-
Väldigt besvikna barn som inte fick träffa Polly o Mino mindre än några korta stunder! Väldigt dåligt att barn som inte var anmälda till clubben inte fick vara med på tex födelsedagskalaset utan att man då blir lidande för att man som förälder väljer att vara med sina barn på semestern och inte ordnar "barnvakt".

Bekräftad gäst: 2017-06-18


10 av 10

Johan,
Huddinge

+
Renligheten. Att så många jobbar med att hålla fint.
-
Saknar lite av den grekiska atmosfären. Kanske man skulle göra om restaurangen närmast stranden till mer lik en grekisk taverna.

Bekräftad gäst: 2017-06-18


10 av 10

Lena,
Borås

+
Träning mat boende
-

Bekräftad gäst: 2017-06-18


10 av 10

Mikael,
Stockholm

+
-
Vi hade en hel del myror inne i lägenheten, vilket var mindre trevligt.

Bekräftad gäst: 2017-06-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Läge
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

546 omdömen
Utmärkt
 
339
Väldigt bra
 
156
Bra
 
41
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-06-22

Inlägg av Sofia O Oslo, Norge

Ett underbart hotell att bo på

Vi hade en väldigt trevlig vecka på Mythos Beach Resort. Vi bodde i ett rum med egen pool och vi tyckte helt klart det var värt den extra kostnaden. Det var ett familehotell (Och vi reste utan barn) så det var mycket liv runt barnpoolen så det var skönt att kunna komma undan från det. Buffèn i restaurangen var helt okej men vi valde att inta våra luncher hos gulliga Dora på restaurang Aktis. Supergod mat och fantastisk service. Det negativa med hotellet var städningen av rummen som inte alls var så bra samt att det var extrem mycket myror. Men allt i allt en toppen vecka och jag åker gärna dit igen =)

 
2017-06-16

Inlägg av Ida K

Bra vistelse för dig med barn

Reste med Apollo en vecka med våra barn, 5 och 7 år. De hade stor glädje av barnklubben Polly & Mino och av barnpoolen med vattenruschkana. Rummen var bra även om vi besvärades av myror i badrummet. Vi satte våra necessärer i kylen vilket minskade problemet. Maten var bra. Vi hade all inclusive och åt i den restaurangen alla mål. Det fanns stort utbud och det varierade för varje dag. Jag som vegetarian hade ibland svårt att se vad som var fritt från animaliska produkter. Det fanns ingen märkning för detta vilket jag tycker borde finnas. De hade märkning för ägg, gluten och laktos.

 
2017-06-07

Inlägg av W5686HOannl

Rent och vilsamt läge

Rent, fint och läge långt från turiststråk som vi fann skönt. Underbar mat på hotellet. Perfekt läge vid strand. Skönt med vuxenpool en bit från alla barnfamiljer ( vi reste utan barn). Tyvärr dåligt väder några dagar. Bra träningsmöjligheter. Trevlig personal på lilla restaurangen, däremot var de i receptionen inte särskilt tillmötesgående.

 
2017-05-30

Inlägg av Jenny E

Jättenöjda

Reste med Apollo. Deras bilder stämde helt och hållet med verkligheten. Jättefint ställe och jättebra mat. Trevlig personal. Rekommenderar detta resemål. Tips om att det inte finns något apotekt i närheten utan ca 20-30 min bort i normal promenadfart. Tydligen finns det mygg. Har inte märkt av dem men iaf fått flera bett under veckan. Smidigt att hyra bil på hotellet. För liten bil ca 600kr för 2 dagar plus bensin.

 
2017-05-23

Inlägg av Sven-göran Z

mycket bra all inclusive

allting var bra ordning och reda särskild barnbuffe god mat goda viner och öl som serverades vid bordet sist men inte minst pool baren med nikkos och hans medarbetare lika glada från morgon till kväll med kanonservice klimatet kanon fläktar hela tiden checkar ut på hotellet sen ser du din resväska nästa gång på sturup nu till minussidan underhållningen samt aktivteter dåligt lär er av ving la palma kanarieöarna