1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mythos Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Generellt betyg
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Magnus,
Malmö

+
Lugnt läge, bra personal. Plats till alla. Bra med den utökade lunchmenyn i poolbaren.
-
Kunde ha varit lite mer personal i barerna just de timmarna på kvällen när alla går dit. Vissa av solstolarna börjar bli slitna, hade varit skönt med dyna på dom oxå.

Bekräftad gäst: 2017-06-25


8 av 10

Annika,
Stockholm

+
Strandnära, rent och fräscht, möjlighet till träning grupp och gym och promenad/löprundor.
-

Bekräftad gäst: 2017-06-25


8 av 10

,

+
uppdelningen av familjepool och relaxpool. Möjligheten till att äta lunch på andra ställen än bufferest. Bordsplacering och servering av dryck i bufferest.
-
Mer fisk på buffen och på menyerna generellt.

Bekräftad gäst: 2017-06-25


8 av 10

Henrik,
Jönköping

+
Mycket fina rum. Över förväntan. Fantastiskt fräsch och vällagad mat.
-
Personalen vid poolbaren var stundvis arrogant och näst intill otrevlig. Även vissa av personalen i restaurangen var arroganta medans många andra var mycket vänliga och tillmötesgående. Golvplattorna vid poolområdet sprack av värmen och verkade vara ihoplappade ett flertal tillfällen vilket gav känslan av att det var lite byggfusk.

Bekräftad gäst: 2017-06-25


8 av 10

Robban,
Sundbyberg

+
Poolområden, gymet
-
Fria vikter saknas på gymet samt rack för att kunna utföra squats o bänkpress på ett säkert sätt

Bekräftad gäst: 2017-06-25


7 av 10

,

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2017-06-25


10 av 10

Marika,
Örebro

+
Maten och servicen
-

Bekräftad gäst: 2017-06-25


10 av 10

Zalli,
Halmstad

+
Att allt var så bekvämt. Vi behövde inte lyfta ett finger och det var precis vad vi behövde!
-
Var tydligare med att gästerna inte ska paxa solstolar vid poolen. Trots att man inte fick så gjorde väldigt många det. Ibland fanns det inga lediga alls men de som hade lagt sina handdukar där syntes inte till på flera timmar. Trist.

Bekräftad gäst: 2017-06-25


10 av 10

,

+
Hela resorten
-
Lunch kl 12 isf 12:30. Middag kl 17:30 isf 18:30 för det passar barns tider bättre

Bekräftad gäst: 2017-06-25


10 av 10

Lena,
Örebro

+
Trevlig personal, mycket bra ledare på yogan. Maten var mycket god, blev överraskad av sill o jordgubbar på midsommar.
-
Tycker nog att hotellet uppnådde mina förväntningar .

Bekräftad gäst: 2017-06-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

547 omdömen
Utmärkt
 
340
Väldigt bra
 
156
Bra
 
41
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-06-22

Inlägg av Sofia O Oslo, Norge

Ett underbart hotell att bo på

Vi hade en väldigt trevlig vecka på Mythos Beach Resort. Vi bodde i ett rum med egen pool och vi tyckte helt klart det var värt den extra kostnaden. Det var ett familehotell (Och vi reste utan barn) så det var mycket liv runt barnpoolen så det var skönt att kunna komma undan från det. Buffèn i restaurangen var helt okej men vi valde att inta våra luncher hos gulliga Dora på restaurang Aktis. Supergod mat och fantastisk service. Det negativa med hotellet var städningen av rummen som inte alls var så bra samt att det var extrem mycket myror. Men allt i allt en toppen vecka och jag åker gärna dit igen =)

 
2017-06-16

Inlägg av Ida K

Bra vistelse för dig med barn

Reste med Apollo en vecka med våra barn, 5 och 7 år. De hade stor glädje av barnklubben Polly & Mino och av barnpoolen med vattenruschkana. Rummen var bra även om vi besvärades av myror i badrummet. Vi satte våra necessärer i kylen vilket minskade problemet. Maten var bra. Vi hade all inclusive och åt i den restaurangen alla mål. Det fanns stort utbud och det varierade för varje dag. Jag som vegetarian hade ibland svårt att se vad som var fritt från animaliska produkter. Det fanns ingen märkning för detta vilket jag tycker borde finnas. De hade märkning för ägg, gluten och laktos.

 
2017-06-07

Inlägg av W5686HOannl

Rent och vilsamt läge

Rent, fint och läge långt från turiststråk som vi fann skönt. Underbar mat på hotellet. Perfekt läge vid strand. Skönt med vuxenpool en bit från alla barnfamiljer ( vi reste utan barn). Tyvärr dåligt väder några dagar. Bra träningsmöjligheter. Trevlig personal på lilla restaurangen, däremot var de i receptionen inte särskilt tillmötesgående.

 
2017-05-30

Inlägg av Jenny E

Jättenöjda

Reste med Apollo. Deras bilder stämde helt och hållet med verkligheten. Jättefint ställe och jättebra mat. Trevlig personal. Rekommenderar detta resemål. Tips om att det inte finns något apotekt i närheten utan ca 20-30 min bort i normal promenadfart. Tydligen finns det mygg. Har inte märkt av dem men iaf fått flera bett under veckan. Smidigt att hyra bil på hotellet. För liten bil ca 600kr för 2 dagar plus bensin.

 
2017-05-23

Inlägg av Sven-göran Z

mycket bra all inclusive

allting var bra ordning och reda särskild barnbuffe god mat goda viner och öl som serverades vid bordet sist men inte minst pool baren med nikkos och hans medarbetare lika glada från morgon till kväll med kanonservice klimatet kanon fläktar hela tiden checkar ut på hotellet sen ser du din resväska nästa gång på sturup nu till minussidan underhållningen samt aktivteter dåligt lär er av ving la palma kanarieöarna