Hotell Mythos Beach på Rhodos i Grekland

Relaxpoolen på hotell Mythos Beach i Afandou på Rhodos.

  • Simskola och barnklubb med Apollo
  • Sport och träning för hela familjen
  • Hälsosam mat och ny kaffe- och juicebar

Välkommen till Apollo Mondo Family Resorts och populära Mythos Beach på Rhodos. Här finns barnklubb, simskola och träningspass med skandinavisktalande personal. De bekväma rummen är modernt inredda och i restaurangerna serveras fräsch, näringsrik mat – och barnen har en egen buffé att plocka ur. Det finns gott om plats vid de trevliga poolerna och havet ligger på armslängds avstånd. För en extra lyxig semester boka en juniorsvit med egen pool.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjreum för 2-4 personer, varav 2 barn. Juniorsviter för 2-4 personer. Enrumslägenheter för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 4-6 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Fantastiskt god mat, trevliga rum
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor


Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,8 km
Pool
Barnpool
Restaurang
Bar
All Inclusive
Internet på rummet
Hiss
Fitnesscenter/Gym
Mer fakta

Om hotellet

Tillbringa sommarens semester på omtyckta hotell Mythos Beach! Denna hotellanläggning i toppklass ligger alldeles vid stranden i AfandouRhodos och passar hela familjen.

Två poolområden

Det finns två poolområden på Mythos Beach. Vid ett av områdena finns det två pooler, varav en uppvärmd aktivitetspool. Hotellet har också en separat barnpool med en vattenrutschkana för de yngre barnen. Vid hotellets strand finns ett trädäckat poolområde med en relaxpool (avsedd för vuxna) samt en liten jacuzzisektion.

Gratis solstolar och parasoller, både vid poolerna och på stranden. Gratis pool-/strandhanddukar. Uppvärmd inomhuspool och en separat uppvärmd barnpool. (Barn-, inomhus- och aktivitetspoolen är uppvärmda 13/4-20/5 och 20/9-26/10. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Hälsosam och varierad mat
Det finns flera restauranger och barer att välja bland på Mythos Bach. I hotellets bufférestaurang finns mikrovågsugn och egen barnbuffé. På restaurangerna serveras varierad och hälsosamt tillagad mat.

Vid relaxpoolen ligger kaffe- och juicebaren med avslappnad atmosfär där du kan köpa gott kaffe, nypressade juicer och goda bakverk. Här kan du se vad som ingår när du köper till All Inclusive och läsa allt om mat och dryck på Mythos Beach.

Mythos Beach – barnens paradis
För barnen finns ett brett aktivitetsprogram med barnklubb och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. Det finns också en lekplats. Läs mer om allt skoj för barnen och om vår barnklubb och simskola på Mythos Beach.

Fyra träningspass om dagen
Hotell Mythos Beach erbjuder gratis gym och fyra gratis träningspass om dagen, som leds av skandinavisktalande instruktörer. Här finns också minigolf och tennisbana samt ett spa med sköna behandlingar mot avgift. Det finns också en bastu som kan användas mot avgift. På grannhotellet finns vattensporter som kajak, windsurfing och segling mot avgift. Läs mer om sport och träning på Mythos Beach.

Gratis wifi på hotellet

Kvällsunderhållning och gratis wifi på hela hotellområdet. I receptionen finns det stationära datorer med internet mot avgift. Butik. Tvättservice mot avgift. Från hotellet är det gångavstånd in till den lilla orten Kolymbia, där det finns barer, restauranger och butiker. Till det lite större Afandou är det ca 4 kilometer. Det finns en busstation i närheten av hotellet med lokalbussar som bland annat avgår till Rhodos stad.

Här kan du läsa mer om alla våra Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Rummen: Frukost. Lägenheterna: Inga. Frukostbuffé mot tillägg. Halvpension eller All Inclusive mot tillägg i alla rumstyper.

Bra att veta

Stranden vid Mythos Beach är en klapperstensstrand med inslag av sand. Det förekommer småsten på stranden och i vattnet. Badskor rekommenderas. Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Boende i lägenheter har alltså inte tillgång till hiss, detta gäller även vissa av dubbelrummen. År 2014 fick Mythos Beach utmärkelsen "Certificate of Excellence" av Tripadvisor. Det är fjärde året i rad hotellet tar hem den utmärkelsen.

Boka här

Från 3 988 SEK

Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 7/10 2015, Från Stockholm/Arlanda

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
  • Barnklubb och simskola
  • Gruppträning och gym
  • Mondo Food & Beverage

Adress och telefonnummer

Afandou
Tel: +30 22410 56777

Direkttransfer och incheckning från hotellet!

Som gäst på Mythos Beach kan du räkna med en smidig hemresa! Du som flyger med Novair, SAS eller Aegean Airlines får ditt boarding card och kan checka in ditt bagage redan på hotellet. Det betyder att du framme på flygplatsen kan gå i lugn och ro raka vägen till säkerhetskontrollen.

Som gäst på Mythos Beach kan du dessutom boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Mythos Beach och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Mindre packning för barnfamiljen

Reser du med små barn till Mythos Beach? Nu är det lättare än någonsin att åka på semester. Beställ blöjor, barnmat, nappar, leksaker med mera minst tre veckor före avresa hos vår samarbetspartner Kit4Kids, så väntar allt på dig när du kommer fram till hotellet. Som leveransadress angeMythos Beach Resort, Afandou, PC 85103 Rhodes, Greece. 

Till Kit4Kids onlineshop »