1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Hotell Mythos Beach på Rhodos

 • Boka juniorsvit med egen pool
 • Mysigt hotellområde
 • Fantastiska pooler

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Populära Mythos Beach på Rhodos är ett av våra mest omtyckta Apollo Mondo Family Resorts. Här finns barnklubb, simskola och träningspass med skandinavisktalande personal. De bekväma rummen är modernt inredda och i restaurangerna serveras fräsch, näringsrik mat – och barnen har en egen buffé att plocka ur. Det finns gott om plats vid de trevliga poolerna och havet ligger på en armslängds avstånd. För en extra lyxig semester boka en juniorsvit med egen pool.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Juniorsviter för 1-2 personer/1-3 personer. Juniorsviter med privat pool för 1-2 personer/1-4 personer. Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Trerumslägenheter för 4-6 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Rent och fint. Närheten till pool och hav. Träningsmöjligheterna. Trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 529 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Tillbringa sommarsemestern på omtyckta hotell Mythos Beach! Denna hotellanläggning i toppklass ligger alldeles vid stranden i AfandouRhodos och passar hela familjen.

Två poolområden

Det finns två poolområden på Mythos Beach. Vid ett av områdena finns två pooler, varav en aktivitetspool som är uppvärmd till minst 20 grader 13/4–20/5 och 15/9–6/11. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Hotellet har också en separat barnpool med en vattenrutschkana för de yngre barnen.

Vid hotellets strand finns ett trädäckat poolområde med en relaxpool (avsedd för vuxna) och en liten jacuzzisektion. Gratis solstolar och parasoller, både vid poolerna och på stranden. Gratis pool-/strandhanddukar, som kan bytas 3 ggr/vecka. Det finns även en pool och en liten barnpool inomhus, bägge är uppvärmda 13/4–20/5 och 15/9–6/11. 


Hälsosam och varierad mat
Det finns flera restauranger och barer att välja bland på Mythos Beach. I hotellets bufférestaurang finns mikrovågsugn och egen barnbuffé. På restaurangerna serveras varierad och hälsosamt tillagad mat.

Vid relaxpoolen ligger kaffe- och juicebaren med avslappnad atmosfär där du kan köpa gott kaffe, nypressade juicer och goda bakverk. Här kan du se vad som ingår när du köper till All Inclusive och läsa allt om mat och dryck på Mythos Beach.

Mythos Beach – barnens paradis
För barnen finns ett brett aktivitetsprogram med barnklubb och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. Det finns också en lekplats. Läs mer om allt skoj för barnen och om vår barnklubb och simskola på Mythos Beach. Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter. Varför inte överraska barnen och boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Här kan du läsa mer om Polly & Mino.

Fyra träningspass om dagen
Hotell Mythos Beach erbjuder gratis gym och fyra gratis träningspass om dagen, som leds av skandinavisktalande instruktörer. Här finns också gratis minigolf och ett spa med sköna behandlingar mot avgift. Gratis tennis dagtid, efter kl. 19.00 är tennisbanorna mot avgift. Bastu kan användas mot avgift. Löparbanor och mountainbikeslingor. Gåstavar finns att låna mot deposition på servicekontoret. Du kan också hyra cykel- och löpvagnar. På grannhotellet finns vattensporter som kajak, windsurfing och segling mot avgift. Läs mer om sport och träning på Mythos Beach.

Gratis wifi på hotellet och övrig information

Kvällsunderhållning och gratis wifi på hela hotellområdet. Uttagsautomat. I receptionen finns det stationära datorer med internet mot avgift. Butik. Tvättservice mot avgift. Från hotellet är det gångavstånd in till den lilla orten Kolymbia, där det finns barer, restauranger och butiker. Till det lite större Afandou är det ca 4 kilometer. Det finns en busstation i närheten av hotellet med lokalbussar som bland annat avgår till Rhodos stad.

Här kan du läsa mer om alla våra Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Rummen: Frukostbuffé. Lägenheterna: Inga. Frukostbuffé mot tillägg. Halvpension eller All Inclusive mot tillägg i alla rumstyper.

Bra att veta

Stranden vid Mythos Beach är en klapperstensstrand med inslag av sand. Det förekommer småsten på stranden och i vattnet. Badskor rekommenderas. Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Boende i lägenheter har alltså inte tillgång till hiss, detta gäller även vissa av dubbelrummen. År 2016 fick Mythos Beach utmärkelsen "Certificate of Excellence" av Tripadvisor. Det är femte året i rad hotellet tar hem den utmärkelsen. På grund av sitt miljöarbete har Mythos Beach 2016 antagits som "Platinum Level Green Leader" i Tripadvisors Green Leader-program.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barnklubb och simskola
 • Gruppträning och gym ingår
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis wifi

Sambafotboll – gratis gästpass 6/7–11/7 + 24/7–29/7

Under ett par veckor i juli kan alla mellan 7 och 17 år lira sambafotboll tillsammans med Erik och Linus Pettersson på Mythos Beach. Dessutom blir det spontanfotboll för alla flera kvällar i veckan. Läs mer om sambafotboll på Mythos Beach.

Löpträning med Urban Tribes 10–17/9

En härlig vecka för alla löpfantaster på Mythos Beach Resort. Du kan träna allt från backträning till distans- och spårlöpning – utan extra kostnad. Ladda ner veckoprogrammet och läs mer om Löparresor med Urban Tribes.

Kom i form med Ari gratis gästpass 24/9-1/10

Passa på att förbättra din styrka, kondition, rörlighet och koordination på semestern . Läs mer om träning med Ari

Frisk & Stark Familj – höstlovskul för hela familjen!

Den 29/10–5/11 upprepar vi succén med gästpasset Frisk & Stark Familj på Mythos Beach. Förgyll höstlovet genom att umgås, koppla av och träna tillsammans. Läs mer om Frisk & Stark Familj.

Direkttransfer och incheckning från hotellet!

Som gäst på Mythos Beach kan du räkna med en smidig hemresa! Du som flyger med Novair, SAS eller Aegean Airlines får ditt boarding card och kan checka in ditt bagage redan på hotellet. Det betyder att du framme på flygplatsen kan gå i lugn och ro raka vägen till säkerhetskontrollen.

Som gäst på Mythos Beach kan du dessutom boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Mythos Beach och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Boka vårt barnpaket

För en smidigare resa kan du förboka vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.