Kipriotis Village

Kipriotis Village

Kipriotis Village på Kos passar poolfantaster som reser med familjen. Olympisk pool, barnpool för sällskapets yngre medlemmar och på det ett piratskepp som man bara tar sig ut från med vattenrutschkana. Ni bor dessutom vid stranden. Flera restauranger och trevliga temakvällar säkrar semestermenyn.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Bra service, fint område, god mat inte mycket att klaga på.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1254 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 3 km
Pool
Barnpool
Restaurang
Bar
All Inclusive erbjuds
Internet på rummet
Hiss
Fitnesscenter/Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kripriotis Village i Psalidi på Kos är ett familjevänligt All Inclusive-hotell med många faciliteter och ett läge intill stranden. Här finns ett mycket fint poolområde som ligger mitt framför stranden med tre pooler för vuxna, varav en med olympiska mått och en med inbyggd jacuzzi. Det finns totalt tre barnpooler, varav två plaskpooler. En av plaskpoolerna har vattenrutschkana. Hotellet har också en inomhuspool (öppen under april och maj, för gäster över 16 år). I huvudpoolen finns ett stort piratskepp med rutschkanor. Vid poolområdet finns gratis solstolar och parasoller. Handdukar mot avgift. Solstolar och parasoller på stranden mot avgift. Pool-/snackbar.

På Kipriotis Village finns flera restauranger. En grekisk, en italienare, en lunchservering vid poolen med enklare rätter, samt två bufférestauranger varav en som endast välkomnar vuxna gäster (15/6-15/9). Grillbuffé på kvällarna vid den olympiska poolen. Samtliga restauranger ingår i All Inclusive-konceptet. Till middagen gäller klädkod på restaurangerna. Temakvällar två gånger i veckan. PÅ Family BBQ night ges möjlighet , för den som vill, att grilla sin egen mat och delta i sjäva tillagningen, som leds av profesionella kockar. Flera barer. Internethörna med stationära datorer samt wifi i allmänna utrymmen mot avgift.

Det finns möjlighet att utöva sportaktiviteter såsom gratis beach volley, aerobics, bordtennis, minigolf, vattenpolo och bågskytte, basket och tennis (upplyst bana och utrustning mot avgift). Biljard och vattensporter (på stranden) mot avgift. Gratis gym. Möjlighet att hyra cykel. Hotellet har också ett spa med ett urval av sköna behandlingar mot avgift. Bastu mot avgift. Lekplats och barnklubb i hotellets regi. Underhållningsprogram. Frisör. Tvättservice mot avgift. Gäster på Kipriotis Village är välkomna att nyttja vattenlandet på Kipriotis Panorama Aquapark mot avgift.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Kontinental frukost, kl. 6.30-7.00/11.00-12.00.
- Frukostbuffé, kl. 7.30-11.00.
- Lättare lunchbuffé, kl. 12.00-15.00.
- Snacks, kl.11.00-13.00 och 23.00-24.00.
- Glass, kl.12.00-16.00.
- Te, kaffe och kakor, kl. 16.30-17.30.
- Middagsbuffé, kl.19.00-21.30.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.
- En gruppintroduktion i tennis per vecka.
- Ett provdyk i poolen per vistelse.
- Underhållning och aktiviteter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Boka här

Klicka på boka för att se priset