Härlig solresa till Kanarieöarna

Fånga vinterns sol på Kanarieöarna

Boka en resa med vännerna eller kärleken till Kanarieöarna. Här har vi samlat våra bästa tips på resmål och hotell för dig som reser utan barn. Oavsett om du längtar efter avkoppling vid milslånga stränder eller är ute efter aktiviteter finns här något för just dig!

 

Hotell för vuxna

Nedan hotell är anpassade för dig som reser utan barn, se detaljer på respektive hotell för eventuella åldersgränser.

Tips på resmål i vinter

Resor till Playa del Inglés

Playa del Inglés - Gran Canaria

Följ med på en resa till Playa del Inglés – staden som aldrig sover! Sol, bad, shopping och nöjen – här finns alltid något att hitta på oavsett vilken tid på dygnet det är.

Läs mer om Playa del Inglés
Resor till Corralejo

Corralejo - Fuerteventura

Corralejo är ett måste för stranddyrkaren. Hit åker man främst för de enastående vackra, milslånga finkorniga stränderna. Hit drar sig surfare, solbadare och livsnjutare, i en skön blandning.

Läs mer om Corralejo
Resor till Puerto del carmen

Puerto del carmen - Lanzarote

Den som uppskattar ett bra nattliv ska definitivt resa till Puerto del Carmen - Lanzarotes livligaste resmål. Den härliga strandpromenaden kantas av barer och restauranger med lokala specialiteter. 

Läs mer om Puerto del carmen

Restips för Gran Canaria

Restips för Gran Canaria

Gran Canaria är fullt av magiska ögonblick. Bortom turiststråken väntar en hel värld på att upptäckas – vitkalkade bergsbyar, undanskymda vikar, magiska solnedgångar och hisnande naturscenerier. Vi vill gärna dela med oss av våra bästa Gran Canaria-tips.

Restips för Gran Canaria

Restips för Teneriffa

Restips för Teneriffa

Vackert väder året om, härliga sandstränder, vackra naturfenomen och tusentals saker att se och göra – allt det erbjuder Teneriffa. Vare sig du vill hajka upp för vulkaner, shoppa, golfa eller kolla in gammal arkitektur kan du ta del av våra bästa tips här.

Restips för Teneriffa