Drömsemester i vinter

En drömsemester att längta till

Vajande palmer, turkost vatten och sand mellan tårna. Här, långt ifrån vardagen, kan du lämna klockan på rummet och ta dagen som den kommer. Boka en resa långt bort och hitta ditt eget lilla paradis i vinter. Här har vi samlat några av våra guldkorn för din drömsemester.

 

Exotiska resmål i vinter

Resor till Khao Lak

Khao Lak

Khao Lak är ett underbart nationalparksområde som ligger på fastlandet. Här tillbringar du sköna och avkopplande dagar vid stranden och äter gott på de lokala restaurangerna.

Läs mer om Khao Lak
Resor till Kap Verde

Kap Verde

En resa till exotiska Kap Verde är perfekt för dig som vill ha en avkopplande och solsäker semester. Med Apollo reser du till ön Sal och den härliga semesterorten Santa Maria.

Läs mer om Kap Verde
Resor till Vietnam

Vietnam

Gästvänliga Vietnam har blivit ett allt mer populärt resmål och med dess variation är det inte konstigt! Här lockar underbara kritvita sandstränder, myllrande storstäder och grönskande berg.

Läs mer om Vietnam

Hotell för par

Kryssning i Karibien

Kryssning i Karibien

En Karibienkryssning är en fantastisk semesterupplevelse med härliga stränder, turkosblått hav, rasslande palmer och nya intryck varje dag. Bästa tiden att åka på Karibienkryssning är under vinterhalvåret, och vi har flera kryssningsrutter och rederier att välja mellan. En Karibienkryssning passar alla åldrar och sällskap.

Kryssning i Karibien

Kombinationsresor i Thailand

Kombinationsresor i Thailand

Om du vill uppleva mer av härliga Thailand är en kombinationsresa ett perfekt alternativ. Avrunda solsemestern med tre dagars shopping i myllrande Bangkok, eller njut av två olika semesterparadis under en och samma resa, såsom Krabi och Phuket. Med Apollo kan du välja mellan ett flertal olika kombinationsmöjligheter. 

Kombinationsresor i Thailand