Hotell Sentido Kahramana Park i Marsa Alam

Rum på hotell Sentido Kahramana Park i Marsa Alam, Egypten.

  • Många aktiviteter
  • Gratis vattenpark med 16 rutschkanor
  • Flera restauranger och barer

Sentido Kahramana Park i Marsa Alam är ett familjevänligt All Inclusive-hotell. Här är det fritt fram att äta och dricka i hotellets restaurang och bar, och i vattenparken finns hela 16 rutschkanor – gratis för våra gäster. Den som tycker om att röra på sig kan välja mellan mycket att göra, som fotboll och tennis, och även komma igång med med hjälp av aktivitetsledare.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Dubbelrum i bungalow för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Familjerum för 3-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 55 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 25 km
Pool
Barnpool
Restaurang
Bar
All Inclusive
Internet på rummet
Hiss
Fitnesscenter/Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sentido Kahramana Park är ett stort grönskande All Inclusive-hotell som ligger fint omgivet av öken. Hotellet har ett poolområde med flera pooler samt separat barnpool. Vid poolområdet finns det gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Det finns också en vattenpark som är öppen dagligen. Vattenparken är gratis och bjuder på totalt 16 vattenrutschkanor, varav 6 är för barn. Omklädningsrum, duschar och skåp finns. Det finns en bar i vattenparken som serverar dryck och snacks.

Sentido Kahramana Park har en huvudrestaurang som serverar buffé, denna ingår i All Inclusive-konceptet. Det finns även en italiensk restaurang och en fisk- och skaldjursrestaurang, båda à la carte och med läge nära stranden, mot avgift. Det finns också flera barer, varav några belägna vid stranden och intill poolområdet. Hotellet har också en pub/nattklubb med dj:s.

Hotellet erbjuder flera sportaktiviteter såsom gratis beach volley, fotboll och bordtennis. Tennis är gratis men belysning och utrustning är mot avgift. Biljard mot avgift. Gratis gym. Hotellet erbjuder också bastu och ångbastu mot avgift. För barnen finns förutom vattenparken en lekplats och barnklubb i hotellets regi. Wifi finns i allmänna utrymmen mot avgift. Gratis deponering i receptionen som är öppen dygnet runt. Room service dygnet runt. Tvättservice mot avgift.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
- Enklare frukost, kl. 10.30-13.00.
- Lunchbuffé, kl. 12.00-15.00.
- Afternoon tea, kl.15.00-17.00.
- Middagsbuffé, kl. 19.00-22.00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl och lokala drinkar, kl. 9.00-23.00. Vin ingår endast i huvudrestaurangen i samband måltiderna.
- Dagliga aktiviteter som ordnas av aktivitetsledare.
- Sportaktiviteter som tennis och beach volley.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Boka här

Klicka på boka för att se pris

Sök pris och boka

Adress och telefonnummer

23KM North Marsa Alam
Marsa Alam
Tel: + 2 065 338 0006 / 7 / 8 / 11