Team Snabbare Sea Camp Deluxe

Träningen

Team Snabbare har nu tagit steget från land till sjöss och på vår Liveaboard blir det simsafari, crawl- och löpteknik, underbar traillöpning samt grundläggande funktionell träning och härlig yoga därtill. Vissa delar av programmet är fasta, men utöver det skräddarsyr du din egen drömresa. Du väljer varje dag vad du vill träna: simning, trailrun eller yoga tillsammans med de kunniga instruktörerna från Team Snabbare. 

Vad är Liveaboard?

Vårt Liveaboardkoncept bygger på en klassisk båtsemester på en turkisk båt, en Gület. Vi tar dig till platser som bara kan nås med båt, äter hemlagad lokal mat och njuter av naturen. Med på varje båt åker en besättning med kapten, matros och kock och våra svensktalande träningsinstruktörer. Mellan träningspassen finns goda möjligheter till återhämtning och total avkoppling. Läsa, snorkla, fiska eller bara vila är några av de långsamma aktiviteterna som erbjuds på båten.

Läs mer om Liveaboard här

Boka Sea Camp Deluxe

Aktuellt resedatum:

  • Avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn

Pris från: 11 248:-

Vem kan delta

Med Team Snabbare är upplevelsen i centrum, inte prestationen. Du får konstruktiv personlig återkoppling och kommer att utvecklas, bli starkare, snabbare och mer uthållig. Men framför allt kommer du att ha en oförglömlig vecka - det är målet.

Resan vänder sig till dig som gillar en upplevelser och en aktiv semester, och dessutom har en ambition att vilja lära dig mer inom simning i öppet vatten, trailrun och yoga. Eller någon av delarna. För att simma med oss bör du redan kunna simma minst 400 m crawl i ett sträck. Det skadar inte heller om du gillar sol, havet, träning, äventyr och att umgås med likasinnade i vacker natur.

Detta ingår

  • Flyg tur och retur Antalya från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
  • Del i dubbelhytt inkl. wc och dusch
  • Flygplatsskatter och hamnavgifter
  • Helpension fram till frukost dag 8
  • Träning enligt program