Incheckning via automat

Apollos resenärer, som flyger med vårt eget flygbolag Novair, kan nu välja att använda automatisk incheckning på Arlanda, Göteborg, Oslo och Köpenhamn.

Automaterna är skyltade med Check In Self Service samt Apollos logga. För att kunna använda automaten anger man sitt 12-siffriga bokningsnummer utan bindestrecken (060518-3400-00). Automaten skriver ut både boardingkort och bagagetaggar. Resenärerna märker själva sitt bagage med bagagetaggarna och lämnar dem vid bagageinlämningen som är skyltade med Bagage-Drop och namnet på flygbolaget. Vid bagagedrop visar man upp sitt pass/ID/visum innan man går till angiven utgång.

I dagsläget finns 15 automater på Arlanda, en på Landvetter, fyra i Köpenhamn och tio i Oslo. De som inte kan använda sig av automatisk incheckning är resenärer som beställt någon form av assistans på flygplatsen. I en framtida version kommer dessa hinder inte längre att finnas kvar.

Observera att på Landvetter finns ingen möjlighet att erbjuda förvaring av bagage om incheckning sker dagen före avresa.

Mer information om Novairs incheckning (öppettider med mera)