Checka in online eller via automat

När du flyger med Apollo checkar du in via automatisk incheckning på Arlanda, Göteborg, Oslo och Köpenhamn.

Automaterna är skyltade med Check In Self Service samt Apollos logga. För att kunna använda automaten anger man sitt 12-siffriga bokningsnummer utan bindestrecken (060518-3400-00). Automaten skriver ut både boardingkort och bagagetaggar. Resenärerna märker själva sitt bagage med bagagetaggarna och lämnar dem vid bagageinlämningen som är skyltade med Bagage-Drop och namnet på flygbolaget. Vid bagagedrop visar man upp sitt pass/ID/visum innan man går till angiven utgång.

Om du har beställt någon form av assistans på flygplatsen behöver du gå till incheckningsdiskarna. I en framtida version av automaten kommer dessa hinder inte längre att finnas kvar.

Observera att på Landvetter finns ingen möjlighet att erbjuda förvaring av bagage om incheckning sker dagen före avresa.

Mer information om Novairs incheckning

Online Check-in – när du reser från Skandinavien

Du som flyger med Novair kan också checka in online 14-2 dagar innan avresa om du har förbokat sittplatser ombord. Du checkar enkelt och smidigt in hemifrån och skriver ut ditt boardingkort i förväg, och behöver endast lämna in väskorna vid bagageinlämningen som är skyltade med Baggage-Drop. Du förbokar din specifika sittplats på planet och checkar in online på Novair Details